inca putin si decolam

octombrie 3, 2008

za revenge

Filed under: Capsunica Lenesa abureste — Capsunica Lenesa @ 6:23 am
Tags: , ,

Evil Bubbles … hmmm …

Nici nu stiu cu ce sa incep, sunt atatea de spus si atat de putin timp ramas (imi taie astia netu’). O sa incep prin ati compatimi ultimul neuron ramas in viata (?!), sau poate acuma este in coma profunda din cauza ultimei stresiuni; adevarul e ca in ultimul timp ai o privire pierduta.

Draga mea Evil Bubbles, nu stiu daca ti-a mai zis cineva pana acuma, dar dai dovada de blond natural de fiecare data cand te izbesti de o problema ce trebuie gandita. As vrea sa spun ca tu esti exceptia care schimba regula, dar nu pot sa mint in halul asta. Esti blonda si se vede. Iar partea si mai trista din toata povestea asta e faptul ca esti blonda si esti mandra de asta !?!?!?!?!

Despre naivitatea ta as putea sa scriu la infinit, dar o las pe altadata … mi-e prea lene. Dar o sa-ti reamintesc cat o sa traiesti despre GARA DIN SIGHISOARA :)):)) … cum sa fi atat de naiva??

EVIL?????? … O DA … te aprob in totalitate. Numai cand ma gandesc la diminetile din stresiune, cand trebuia sa te trezesc pentru vreo olimpiada … privirea ta de criminal imi dadea fiori, inca se mai ridica parul pe mine numai cand ma gandesc, te comportai ca si cum eu as fi fost de vina ca tu ai examene sau restante. In momentele alea imi era frica de tine … fata ta imi inspira aceasta frica, comportamentul de asemenea … Nu pot decat sa-i urez noroc persoanei care va fi condamnata sa se trezeasca in fiecare dimineata alaturi de tine. Iar tie ti-as recomanda niste sesiuni de anger management, cu toate ca ma cam indoiesc ca exista ceva pentru a vindeca un comportament atat de bolnav ca si al tau.

Izbita mea de toti peretii, cred ca am vorbit deja prea mult despre tine si nu vreau sa ti se urce la cap, sa te crezi prea importanta. Oricum esti tu cam egocentrica si suferi intens de narcisism, dar asta e deja alta poveste.

Un comentariu »

  1. Capsunico, stiu ca tu o invidiezi pe blonda de mine, dar nu cred ca e sanatos pentru tine sa imi furi momentele blondine… Asa ca, bruneto, ai grija la gramatica, corect este „a-ti compatimi”, nu „ati compatimi” (eu imi permit asemenea greseli, nu pot sa imi dezamagesc suratele, dar tu nu ai scuza!. Te anunt ca neuronasul meu drag s-a trezit din coma, acum se pregateste intens pentru urmatoarea stresiune (a inceput din timp, niciodara nu poti fi destul de pregatit). Sper ca si maimutica ce da din pedale in capsorul tau si-a revenit. Aloha, draguto, eu ma duc sa ma holbez in oglinda (exercitiu pentru intretinerea narcisismului)

    Comentariu de Evil Bubbles — octombrie 3, 2008 @ 3:09 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: