inca putin si decolam

august 5, 2009

mmmmmm…..

Filed under: Evil Bubbles abureste — Evil Bubbles @ 4:46 am
Tags:

Ce poate scrie un om cand e beat? Presupun ca multe. Capsunica nu stie, ca s-a pus la somn de mult, dar se pare ca eu am gasit o sticla de vin prin casa si m-am decis sa …. gust :)) In concluzie si prin urmare, din moment ce nu tin mult la alcool, m-am cam… dar nu, de fapt ba da, m-am ametit, ca sa zic asa. Acum am ganduri de viitor. Adica… ma gandesc what the fuck o sa ma fac acuma ca am terminat facultatea??? Viitorul e negru si imi surade. Lucrez pe nici un milion pe saptamana (un milion cand imi surade norocul) si fac o chestie care, imi spune mie instinctul, ar trebui sa valoreze mai mult. Ca si Capsunica, care eu cred ca e de acord cu mine. Oricum, in cuvinte mai scurte, mor de foame prin Timisoara… pardon… murim de foame prin Tm. Are cineva o paine? 😦

Pfff… ce muzica ascult acum! Dar nu e important, ca-mi stric reputatia daca se afla hahahahhahah! Tocmai am terminat de jucat poker si mi-am pierdut toate cipurile 😦  Note to self: niciodata nu juca poker beat sau… ametit!

Mi-e foame… azi n-am avut 1leu ca sa-mi iau lapte, a trebuit sa-i zic baiatului de la casa sa-l duca inapoi, ca nu puteam sa platesc. N-am mai patit asta 😦 A fost infiorator… si atata lumea statea la coada! :(( Noroc cu vinul asta, scuza-ti-mi cacofonia, ca-l aveam mai de mult prin casa :mrgreen:

Ma uimesc ce corect scriu la betie! E o trasatura a mea: gramatica inainte de toate cand esti alcoolizat!

Inca mi-e foame…..

Am nevoie sa fug in lume…. ce putin o perioada scurta.

Cel mai trist este ca trebuie sa platesc chiria saptamana viitoare…. cine ma primeste in gazda? 😦

M-as urca in primul tren si as fugi undeva…. daca numai as putea….

3 comentarii »

  1. Off of of, bietele fete cucuiete cu studii superioare si fara bani de paine 😦 stiu cum e; eu am rezolvat-o simplu – m-am recalificat si muncesc pe bani, as opposed to muncile din domeniul in care am absolvit. Si nici n-a fost greu, recalificarea mi-am facut-o singur, si am avut noroc de angajator care s-a uitat la ce stiu sa fac, nu la ce scria pe diploma de licenta. Asa ca va transmit numa’ ganduri bune si sper sa nu va dea afara din casa 🙂 in alta ordine de idei – ai o leapsa de la mine, poate raspunzi. Hai noroc!

    Comentariu de bastiendarquay — august 5, 2009 @ 11:38 am

  2. Nasol moment, nu incecrci un part-time pe undeva? Cei adevarat acum nu prea se misca lumea pe acolo dar daca dispui de ceva timp ai putea incerca 😉

    Comentariu de zozo — august 5, 2009 @ 6:59 pm

  3. e criza domnilor, e criza 😦

    Comentariu de Evil Bubbles — august 5, 2009 @ 11:39 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: